10 jaar garantie
A-kwaliteit materialen
Al bijna 40 jaar de originele handige kast
Gratis verzending en montage*

Wil jij een aangepaste inzetkast?

Heeft u een mooie ruime trapkast, maar is de indeling niet helemaal praktisch? Dan is een Inzetkast voor u mogelijk de oplossing! Door het toevoegen van een Inzetkast verdubbelen wij uw opbergruimte in een handomdraai. Daarnaast bieden wij vele oplossingen voor andere opbergkasten. Zie hieronder een overzicht van de mogelijkheden!

Wat onze klanten over ons zeggen

Haal meer uit je trapkast

Iedere woning met een trap heeft een trapkast of in ieder geval ruimte voor een kast. De loze ruimte onder de trap moet tenslotte ergens voor worden gebruikt. Door die omgekeerde trapvorm als plafond, is de trapkast vaak een onhandige ruimte qua indeling. Met een inzetkast haal je het maximale uit de ruimte onder je trap. Onze inzetkast functioneert als een kast in kast. Trots staat hij in de deuropening, waar hij je meer opbergruimte biedt in dezelfde trapkast.

Een kast in kast voor meer slimme opbergruimte

Met een kast in kast in de vorm van een inzetkast, benut je optimaal de ruimte onder je trap. De trapkast is een handige opbergruimte die vaak niet handig is ingedeeld. Dit heeft alles te maken met de vorm en de loop van de trap die erboven zit. Met onze inzetkast, de ideale kast in kast, benut je de maximale capaciteit van je trapkast. Doordat we de kast in de deuropening monteren, gebruik je niet alleen de loze ruimte vlak achter de deur, maar ook de ruimte áchter de kast in kast.