Inzetkast 2.0 - een nog handigere kast

In 1985 heeft Martin een super handige kast verzonnen. Vervolgens heeft hij in 40 jaar tientallen duizenden van deze inzetkasten mogen plaatsen. Het idee blijft hetzelfde, maar na 40 jaar hebben we besloten een stap te zetten in kwaliteit. 

  • Sterker hout 
  • Sterkere afwerking 
  • Hogere kwaliteit poedercoating
  • Rijboring voor meer flexibiliteit

 

en dat alles voor een lagere prijs! De handige inzetkast met rijboring wordt standaard met 1 plank geleverd voor €325,- en met evenveel planken als de original (4 extra legplanken) zit je op €365,-. 

De verbeterde standaard

Het idee van de inzetkast blijft hetzelfde. De werking blijft ook hetzelfde. Wat niet hetzelfde blijft is de kwaliteit van de kast. Op verschillende vlakken hebben we stappen gezet naar een duurzamere, betere en stootvastere kast. Zo kunnen we ook met zekerheid zeggen dat onze inzetkast de allerbeste is. 

Hogere kwaliteit voor een lagere prijs. Doordat we bij de nieuwe kast minder tijd zijn aan het monteren van de kast kunnen we hem ook goedkoper aanbieden. Een win win dus!

Dikkere rand

Geen beschadigingen meer, maar een extra stevige rand.

Origineel had het hout van de kast een rand van 0,2mm dik. Dit hebben we vervijfvoudigd naar een dikte van 3mm. Hierdoor is de afwerking van de hoeken een stuk beter en kun je de hoeken bijna niet kapot slaan. Zelfs als je met een hamer op de rand slaat zul je niet meer krijgen dan een klein deukje.

Op de foto kun je zien wat er gebeurt als er met het nieuwe paneel op het oude paneel geslagen wordt. Een super verbetering!

Rijboring voor de legplanken

Geen vaste planken meer, maar een flexibele kast met verstelbare legplanken.

Waar de eerste kast alleen maar vaste planken had, heeft de kast nu rijboringen gekregen. Enkel de middelste plank zit nog vast geschroefd om zo de stevigheid te garanderen. 

De middelste plank zit dus vastgeschroefd, maar de rest van de planken kun je in hoogte verstellen. Op elke 6cm hoogte zitten gaatjes waar je plankdragers in kunt steken om vervolgens de legplank op te leggen. Kies zelf hoeveel planken je graag wilt hebben!

Verbeterde poedercoating

Een poedercoating met fijnstructuur in plaats van een glanzend frame.

Alle stalen frames zijn gepoedercoat. Bij de vorige versie was het frame gepoedercoat met een glanzende poedercoating, maar bij de nieuwe versie heeft ook dit een upgrade gekregen.

De poedercoating met fijnstructuur is minder vatbaar voor krassen, beschadigingen en vlekken. Daarnaast past de afwerking ook beter bij de houten panelen die we gebruiken voor de handige kast. Op alle punten dus beter!

Beter, goedkoper, fijner

Alle verbeteringen bij elkaar zorgen voor een compleet nieuwe versie van de handige draaikast en de grootste verandering aan de kast sinds 1985. Hoe sneller jij jouw handigekast 2.0 besteld, hoe langer je ervan kunt genieten.