Inzetkast 2.0 - een nog handigere kast

In 1985 heeft Martin een super handige kast verzonnen. Vervolgens heeft hij in 40 jaar tientallen duizenden van deze inzetkasten mogen plaatsen. Het idee blijft hetzelfde, maar na 40 jaar hebben we besloten een stap te zetten in kwaliteit. 

  • Sterker hout 
  • Sterkere afwerking 
  • Hogere kwaliteit poedercoating
  • Rijboring voor meer flexibiliteit

 

en dat alles voor een nog steeds lage prijs! De handige inzetkast met rijboring wordt standaard met 1 plank geleverd voor €355,- en met evenveel planken als de original (4 extra legplanken) zit je op €395,-. 

De verbeterde standaard

Het idee van de inzetkast blijft hetzelfde. De werking blijft ook hetzelfde. Wat niet hetzelfde blijft is de kwaliteit van de kast. Op verschillende vlakken hebben we stappen gezet naar een duurzamere, betere en stootvastere kast. Zo kunnen we ook met zekerheid zeggen dat onze inzetkast de allerbeste is. 

Hoewel de kast van veel hogere kwaliteit is, hebben we ervoor kunnen zorgen dat de prijs niet super hoog is geworden. Voor slechts €20,- heb je een veel betere kast. Een echte win dus!

Geen bouwmarkt kwaliteit meer

Geen beschadigingen meer, maar een extra stevige rand.

Origineel was de kast gemaakt van een simpel meubelpaneel die je ook bij de bouwmarkt kan vinden. De randafwerking van 0,2mm is hierop niet stootvast, niet altijd even mooi verlijmd.

Dit hebben we vervijfvoudigd naar een dikte van 3mm. Hierdoor is de afwerking van de hoeken een stuk beter en kun je de hoeken bijna niet kapot slaan. Zelfs als je met een hamer op de rand slaat zul je niet meer krijgen dan een klein deukje. De stootvastheid is hierdoor 10 keer beter!

Op de foto kun je zien wat er gebeurt als er met het nieuwe paneel op het oude paneel geslagen wordt. Een super verbetering!

Rijboring voor de legplanken

Geen vaste planken meer, maar een flexibele kast met verstelbare legplanken.

Waar de eerste kast alleen maar vaste planken had, heeft de kast nu rijboringen gekregen. Enkel de middelste plank zit nog vast geschroefd om zo de stevigheid te garanderen. 

De middelste plank zit dus vastgeschroefd, maar de rest van de planken kun je in hoogte verstellen. Op elke 6cm hoogte zitten gaatjes waar je plankdragers in kunt steken om vervolgens de legplank op te leggen. Kies zelf hoeveel planken je graag wilt hebben!

Verbeterde poedercoating

Een poedercoating met fijnstructuur in plaats van een glanzend frame.

Alle stalen frames zijn gepoedercoat. Bij de vorige versie was het frame gepoedercoat met een glanzende poedercoating, maar bij de nieuwe versie heeft ook dit een upgrade gekregen.

De poedercoating met fijnstructuur is minder vatbaar voor krassen, beschadigingen en vlekken. Daarnaast past de afwerking ook beter bij de houten panelen die we gebruiken voor de handige kast. Op alle punten dus beter!

Beter, fijner en toch goedkoop

Alle verbeteringen bij elkaar zorgen voor een compleet nieuwe versie van de handige draaikast en de grootste verandering aan de kast sinds 1985. Hoe sneller jij jouw handigekast 2.0 besteld, hoe langer je ervan kunt genieten.

Geen haast, wel interesse?

Schrijf je in voor de burendeal! Hoe meer mensen uit jouw buurt een kast willen, hoe meer korting je krijgt. Tot wel 10%! 

Vul je postcode in zodat we kunnen laten weten wanneer er een deal bij jou in de buurt loopt!