Over ons

Al sinds 1985 een begrip

Sinds 1985

Handigekasten.nl heeft al bijna 40 jaar ervaring met het maken van handige kasten. De focus ligt op onze unieke inzetkast, waarmee wij de eerste op de Nederlandse markt zijn en marktleider. Wij produceren de kasten in onze eigen fabriek. We garanderen ongekend vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en een kast die áltijd past.

Over Handigekasten

Handigekasten.nl richt zich al bijna 40 jaar op het ontwikkelen van handige kasten. En dan met name ons paradepaardje: de inzetkast.
Onze inzetkast zorgt ervoor dat huishoudens in Nederland meer opbergruimte krijgen in hun trapkast. Deze kast in kast benut de loze ruimte in het deurkozijn of de deuropening, terwijl de oorspronkelijke kast daarachter ook nog gebruikt wordt.
Wij leveren en monteren de inzetkast gratis in de trapkast van onze klant. Alle positieve reacties van onze klanten zijn onze drijfveer om door te gaan met wat we doen.

Altijd een handige kast op maat

Iedere klant is uniek en krijgt onze onverdeelde aandacht. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor je kast in kast of trapkast. Er is altijd een oplossing op maat die bij jouw wensen en in jouw woning past.

Blije klanten
0

Speciaal voor jou: made in Holland

Wij maken iedere kast zelf in onze eigen fabriek. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen. We geven dan ook een ongekende garantie op je maatwerk kast in kast, inzetkast of andere handige kast.
Ben je benieuwd wat we voor jou en je woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Wij denken graag mee en samen komen we tot de ideale oplossing.

Wie wij zijn

Martin van der Ven, de vindingrijke oprichter was de eerste die de Inzetkast bedacht, een revolutionaire oplossing die is ontstaan uit pure noodzaak. Het was 1985 en Martin zocht naar een efficiënte manier om de overvloed aan spullen van zijn vier kinderen op te bergen in hun rijtjeshuis.
In die beginjaren was er geen sprake van een werkplaats. Martin had een goede kantoorbaan en ruimde een avond per week zijn woonkamer leeg om ruimte te maken voor zijn uitvinding. Zodra de kinderen naar bed waren, ging hij aan de slag met het in elkaar schroeven van de kasten. De voltooide kasten verplaatste hij door het huis – van de woonkamer naar de keuken, en van daaruit door de tuin naar de schuur. Op vrijdagavond laadde hij elke kast op een zelfgemaakte aanhanger, die vervolgens geparkeerd werd in de garage van een behulpzame buurman, slechts vier huizen verderop.
Zijn werkdagen begonnen al om vijf uur ‘s ochtends op zaterdag, toen hij het land in trok om zijn kasten te leveren en te monteren. Martin was onvermoeibaar en vastberaden. Hij investeerde de winst van de eerste 15 jaar weer in het bedrijf, voornamelijk in advertenties om de Inzetkast bekend te maken. Zijn doel was om een begrip te worden in heel Nederland.
Nu, 37 jaar later, heeft zijn harde werk zijn vruchten afgeworpen. Het eens kleine idee is uitgegroeid tot een gezond bedrijf met negen werknemers, een eigen fabriek, drie vrachtwagens, een serviceauto en zes leverroutes per week met 100 kasten. Het verhaal van Martin van der Ven is er een van doorzettingsvermogen, innovatie en pure liefde voor het vak. Een verhaal dat voortleeft in elke Inzetkast die het land doorkruist.

Geen haast, wel interesse?

Schrijf je in voor de burendeal! Hoe meer mensen uit jouw buurt een kast willen, hoe meer korting je krijgt. Tot wel 10%! 

Vul je postcode in zodat we kunnen laten weten wanneer er een deal bij jou in de buurt loopt!